2013. szeptember 20., péntek

Köszönöm!

Drága Olvasóim!

Rengeteget gondolkodtam azon, hogy megírjam e ezt a bejegyzést, végül pedig arra jutottam, hogy miért ne? Az ok amiért írok neked pedig az, hogy megköszönjek pár dolgot. Igaz a blognak már lassan egy hónapja vége, ti mégis feljártok, ami számomra hihetetlen . Arról nem is beszélve, hogy fel is iratkoztak! Nem tudom nektek elégszer megköszöni mind ezt, elképesztőek vagytok! Még van két dolog amire rászeretnék térni, az első pedig az, hogy: kérlek titeket ne írjatok a chatbe cserével való kérdéseket, mivel feleslegesnek tartom a cserét, hisz vége a történetnek. Köszönöm a megértéseteket! Az utolsó dolog pedig az, hogy hol tudtok elérni. Gondolok itt blogokra. Akkor szépen sorjába:




Ez egy Louis Tomlinson fanfiction, ami már az ötödik résznél jár, mindenkit szívesen várok oda is. A történetről: 
Az emberek fogadalmat tesznek minden újévben, hogy megváltoznak, mások lesznek. Reménykednek ebben egy egész éven át, de amikor elérkezik az a nap tudatosul bennük, hogy nem változott semmit. Ugyan azaz ember maradt mint aki volt egy évvel ezelőtt. Leila Silverman is tesz egy ilyen fogadalmat, hogy megváltozik. Ez mind szép és jó lenne, ha közben nem menne tönkre a kapcsolata egy olyan dolog miatt ami még nem is igaz. Végleg búcsút mondott egymásnak a két szerelmes pár, vagy csak egy felfújt vita az egész? Leila feltudd mászni a mélyből és túl tudja magát tenni volt barátján? Vagy örökre lent marad és elfut a probléma elől?




Ez pedig egy különálló történet, nincs benne semmilyen sztár, teljesen az én  agyszüleményem. Ide is szívesen várok mindenkit! A történetről:
Vannak olyan emberek akik nem emlékeznek egy két dologra. De vannak olyanok is akik az egész gyerekkorukra nem emlékeznek. Mind ez lehet egy baleset miatt - ami nagy sebeket hagy. De az is lehet, hogy egy kisebb esés és megpecsételed az egész életed. Rosie Cooke pontosan ezt szeretné. Szeretné megtudni miért nem emlékszik a gyerekkorára és miért nem akarja neki senki sem elmondani, hogy mi történt. A végén Rosie megtudja mi történt azon a napon? Mind ezek mellett segítségként ott lesz vele a legjobb barátja. Bár ő pontosan tudja mi történt, de nem mondja el neki. És, hogy miért...?

Remélem valamelyik történet megfogott benneteket és benéztek oda is, én csak örülök neki! Még egyszer köszönök mindent, szeretlek titeket! 
Abbie Brightmore

1 megjegyzés: